Βιβλία

     Τον Μάιο του 2013 εξέδωσα το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο: "Μαγεία Αγάπη Νοσταλγία" - Μια μυθιστορηματική αναζήτηση της εξήγησης των πάντων, με τη βοήθεια της επιστήμης.

     Το βιβλίο εμπίπτει στις περιοχές των Φυσικών Επιστημών, της εκλαϊκευμένης επιστήμης και της φανταστικής μυθιστορίας και εκδόθηκε με τη μέθοδο της αυτοέκδοσης. Στο βιβλίο περιλαμβάνεται και αναλύεται η πρωτότυπη Θεωρία της Νοητικής Γέφυρας, η οποία συνδέει τον υλικό κόσμο της Φυσικής με τον άυλο κόσμο της νόησης, καθώς και η Θεωρία του Μεγάλου Υπαρξιακού Σχεδίου η οποία αφορά τη διατήρηση και εξέλιξη της ζωής και της συμπαντικής γνώσης. Στον παρακάτω κόμβο μπορείτε να δείτε μερικά αποσπάσματα του βιβλίου στη σελίδα στο Facebook (δεν απαιτείται σύνδεση) καθώς και φωτογραφίες από την παρουσίαση στο cafe Gecko (30/10/2013):

Η παρουσίαση του βιβλίου καλύφθηκε από τον Παρατηρητή της Θράκης.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του βιβλίου, καθώς και τα περιεχόμενα:
Μπορείτε να δείτε το αρχείο PowerPoint τής παρουσίασης:
https://drive.google.com/file/d/0B1re5CmwAfTSNS0xRWpMdWh5S3M/view?usp=sharing
     Τον Ιούνιο του 2015 εξέδωσα το δεύτερο βιβλίο μου με τίτλο: "Ταξίδι στον κόκκινο πλανήτη" - Οι μελλοντικές εφαρμογές των επιστημών στον κόσμο της φαντασιακής μυθιστορίας.

    Το βιβλίο αφορά τις μελλοντικές εφαρμογές των επιστημών στην κατάκτηση του διαστήματος - και συγκεκριμένα του πλανήτη Άρη. Το πρώτο και το δεύτερο βιβλίο συνδέονται νοητικά (και όχι νοηματικά) και αποτελούν τα δύο πρώτα βιβλία της τριλογίας των βιβλίων μου που έχουν να κάνουν με την ατέρμονη αναζήτηση της αλήθειας. Πέραν των επιστημονικών εφαρμογών, πραγματεύονται θέματα σχετικά με την ψυχολογία, την ηθική και την αναζήτηση απαντήσεων σε θεμελιώδη ερωτήματα της ζωής. Στο "Ταξίδι στον κόκκινο πλανήτη" περιγράφεται το πρωτότυπο "Ενιαίο Σύστημα Διασφάλισης και Υποστήριξης Ζωής" το οποίο αποτελεί μετεξέλιξη των σημερινών αντίστοιχων συστημάτων. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιεί φυτά τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για επιβίωση κατά τη διάρκεια των διαστημικών αποστολών, της παραμονής μας σε εξωγήινους πλανήτες και στη διαδικασία της Γαιοπλασίας. Επίσης, περιλαμβάνεται και αναλύεται η "Υπερθεωρία των Υπερπάντων" η οποία εξηγεί τα βαθύτερα κίνητρα που μας καθοδηγούν στη ζωή.

Στον παρακάτω κόμβο μπορείτε να δείτε μερικά αποσπάσματα του βιβλίου στη σελίδα στο Facebook καθώς και φωτογραφίες από την παρουσίαση στο cafe Gecko (22/6/2015):
https://www.facebook.com/Taxidistonkokkinoplaniti

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του βιβλίου, καθώς και τα περιεχόμενα:Μπορείτε να δείτε το αρχείο τής παρουσίασης:
http://tinyurl.com/p9k3nls

Συνέντευξη που έδωσα στη δημοσιογράφο Μαυρίκου Άννα για την εφημερίδα "Ο Χρόνος":
https://www.facebook.com/xronos.gr/photos/a.157572491075454/504963393003027/?type=3&theater

και στην Πεχλιβάνη Θεοδώρα για τη σελίδα "Γνώση=mutluluk":
http://tinyurl.com/j2uwxs4

Μπορείτε να διαβάσετε την α
ναλυτική κριτική των βιβλίων από τη φανατική αναγνώστρια βιβλίων Επιστήμης και Επιστημονικής Φαντασίας, την Ολυμπία Αποστολίδου:

Για το "Μαγεία Αγάπη Νοσταλγία":
https://www.facebook.com/MageiaAgaphNostalgia/posts/623509221164949
Για το "Ταξίδι στον Κόκκινο Πλανήτη":
https://www.facebook.com/Taxidistonkokkinoplaniti/posts/608746039301435

Αυτή τη στιγμή συγγράφω το 3ο μέρος τής τριλογίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου